Preguntes Freqüents

Tens alguna pregunta?

Preguntes Freqüents

Els usuaris han preguntat...


Aneu dirigit només a grans empreses ?

Definitivament no! A Argus Dynamics creiem que la mida no és important i que tot client té un gran potencial i estem ansiosos per ajudar-te a potenciar-lo.

Quin cost tenen els vostres serveis ?

Depen de les vostres necessitats però tenim plans adaptats a diferents mides de negoci a un cost just i asequible.

Em podríeu fer un pressupost ?

És clar, envia'ns un mail des de l'apartat de contacte i explica'ns que tens en ment.

Què és Synthesis Group ?

Argus Dynamics té el privilegi de poder contar amb l'equip de Synthesis Group, empresa especialitzada en l'arquitectura i desenvolupament d’integració de sistemes d’informació i solucions de gestió del coneixement. Si desitges més informació sobre Synthesis Group clica aquí.

Per què necessito un servei de Business Intelligence ?

Fàcil! El necessites per que et permetra tenir en temps real una "fotogràfia" del teu negoci. Disposar de moltes dades no serveix sinó les fas servir, sabies que un simple registre de vendes podria revelar-te punts febles i punts forts del teu negoci? En altres paraules, podràs controlar els teus recursos, actius i pasius, ja sigui a través d'un control amb Excel a una gran base de dades SQL, entre d'altres, de forma ràpida i visual. Demana'ns pressupost.

Què vol dir posicionament SEO i SEM i com em beneficia ?

Vivim en un món molt competitiu, fins hi tot en el posicionament web. Actualment no només és necessàri disposar d'una pàgina web sinó també posicionar-la correctament amb un seguit de tècniques per què Google li sigui més fàcil classificar-la com a bona i alhora que sigui fàcil de trobar pels teus clients. Aquí entren en joc el SEO o posicionament natural i SEM o posicionament de pagament. Demana'ns pressupost.

Què és Big Data i per que necessites tenir-la present ?

En els nostres temps tenim a l'abast una quantitat d'informació que fins hi tot no en donem crèdit. Big Data té moltes definicions i aplicacions. Nosaltres tenim com a objectiu utilitzar aquestes grans quantitats de dades per aportar-te informació de negoci útil i filtrada./p>

És útil un Community Manager ?

Si! Un communiy manager viu, sobretot, a les xarxes socials i viu el dia a dia amb els usuaris. És una part imprescindible que tota marca ha de tenir present ja que avui en dia els usuaris expressen les seves opinions, inquietuts i crítiques a través d'aquestes. Un client insatisfet pot desacreditar una marca amb molta fàcilitat a través de les xarxes socials.

Què m'aporten els vostres serveis de desenvolupaments web ?

Disposar d'una pàgina corporativa completa a un cost molt asequible.

Què vol dir: desenvolupaments a mida?

A vegades els clients tenen necessitats molt específiques que no troben a través d'altres proveïdors ni del nostre ventall estàndard. Quan succeeix això se'ls hi ofereix la possibilitat d'un desenvolupament a mida per tal de solventar aquesta necessitat.

En que consisteixen els serveis de Màrqueting i eCommerce ?

De forma resumida, consistirien a desenvolupar una estratègia de venda, de potenciar una marca, coneixent els teus punts forts i febles, fent ús del Big Data a través del món online.

Un cop finalitzat el projecte s'acaba la nostre relació ?

No! Precisament per que volem assegurar-nos que hagis aconseguit els teus objectius, seguirem el camí amb tu a través del nostre servei postvenda i de manteniment.